DRAGI GOSTJE, DOBRODOŠLI V KRANJSKI GORI, KJER VAS Z VESELJEM PRIČAKUJEMO V PENZIONU BLENKUŠ!

GOSTINSTVO BLENKUŠ je poznano že dolgo vrsto let, saj začetki oddajanja sob segajo že v prvo polovico 20. stoletja. Z več kot 80 leti obstoja gostinsko-turističnih storitev in izkušnjami nam domačnost in tradicija nista tuji. Gostom nudimo apartmaje, sobe, nočitve z zajtrkom, po želji pa tudi samo prenočišče.

Smo majhen družinski penzion: oče Branko, žena Milena, družinsko tradicijo nadaljuje tudi hčerka Helena. Z našo prijaznostjo in gostoljubnostjo gostom zagotavljamo občutek zadovoljstva in izpolnitev njihovih pričakovanj, zato se radi ponovno vračajo v naš penzion. Vsakemu gostu se posvetimo in mu rade volje ustrežemo.

Nahajamo se ob glavni cesti, ki vodi na Vršič, v križišču, ko zavijete desno na avtobusno postajo. Od smučišč in centra smo oddaljeni le 800 metrov. V hiši je bar Zlata Kapljica,v neposredni bližini je trgovina in več gostinskih obratov, ki nudijo raznične vrste hrane.

Gostinstvo Blenkuš je zaradi svoje lege odlično izhodišče za ljubitelje pohodništva, kolesarjenja, smučanja, teka na smučeh pa tudi za ljubitelje krajših sprehodov ali posedanja na domačem vrtu s čudovitim razgledom na gore.

Vaši gostitelji v Penzionu Blenkuš